Ponuda Punat Cjenik Kontakt ____________________________ - - -
PANSION ROSA

Address:
Kralja Zvonimira 99
51521 Punat
Croatia

Dobrodošli u Punat, drugo po velicini naselje na kvarnerskom otoku Krku koji je mostom povezan s kopnom. Punat leži na jugoistocnoj strani slikovite i zelene Puntarske drage zvane i Košljunska draga, a od grada Krka udaljen je samo 7 km. Nekada poznato brodogradilište, danas Punat slovi kao jedno od vodecih središta nautickog turizma na hrvatskoj obali. Ovdje cete naci izvrsno opremljenu veliku marinu nezaobilaznu za jedrilicare po istocnom Jadranu, potpuno uredena kupališta okružena bujnom vegetacijom, hotele, pansione i privatne kuce za odmor. Mjesto pruža raznolike mogucnosti za bavljenje sportom: od tenisa i minigolfa, bocanja, ronjenja, jedrenja, do podvodnog i športskog ribolova te škole ronjenja i jedrenja. Stoga Punat preporucujemo nauticarima, ljubiteljima aktivnog odmora i svima koji traže raznovrsnu i razvijenu turisticku ponudu.

Posebna je atrakcija mjesta šumovit otocic Košljun s manjim pristanom i franjevackim samostanom, smješten posred plitke Puntarske drage. Na otocicu se nalazi franjevacki samostan podignut na ostatcima rimske vile rustike.

Predlažemo posjetiti: župna crkva Svetog Trojstva / mlin za masline iz 17. st / otok Košljun / Krk / Vrbnik: najslikovitije naselje na otoku izgradeno na 48 metara visokom klifu

© Pansion Rosa All rights reserved